FAQ

Uw logo wordt middels schering en inslag in de stof geweven. Dit geeft uw stropdas een stijlvolle uitstraling.

Onze designer helpt u graag vrijblijvend bij het maken van een ontwerp die bij de uitstraling van uw vereniging, bedrijf of club past. Neem hiervoor gerust contact op. Wij maken graag kosteloos een ontwerp voor u. U kunt hiervoor ook altijd op afspraak bij ons langskomen.

All over
Het logo wordt terugkerend in de stof opgenomen. Door bijvoorbeeld een all-over ton-sûr-ton (kleur op kleur) dessin te kiezen creëert u een rustig en harmonieus resultaat. Het logo valt enkel op door verschil in weefstructuur. Onderstaand ziet u hiervan een voorbeeld. Om de subtiliteit van het dessin te waarborgen kan het logo ook klein in de stof geweven worden. Zo creëert u een speels dessin.

Boven
De afstand tussen het onderste punt van de stropdas tot de bovenkant van het logo is ongeveer 39 cm. Hierdoor komt het logo mooi onder de knoop.

Onder

De punt van de stropdas is een populaire plaats om een logo te plaatsen. Indien u kiest voor onze standaard stropdas maat heeft de stropdas hier een breedte van 7 cm.

Tipping
Standaard is de tipping aan de achterzijde van de stropdas zwart. Bij relatiegeschenken wordt hier vaak een persoonlijke boodschap weergegeven. Bedrijven laten hier hun logo terugkomen.

Label
U kunt voor een extra label aan de achterzijde van uw stropdas kiezen. Met een custom geweven label met uw logo kunt u uw stropdas verder personaliseren.Natuurlijk kunt u altijd van deze standaard logo posities afwijken. Uw stropdas wordt immers volledig voor u op maat geweven.

Kleuren worden via het Pantone kleursysteem geselecteerd. Wij kunnen stropdassen in elke Pantone kleur realiseren. Zo sluit de stropdas perfect aan bij de huisstijl van uw bedrijf, vereniging of club.

U kunt uw stropdas ontwerp in ieder formaat bij ons aanleveren (JPG, PNG, PSD, etc.). Wij kunnen alle formaten omzetten. Voor een helder en haarscherp resultaat ontvangen wij graag een zo groot mogelijk bestand.

Onze stropdassen zijn standaard 146 cm lang. Dit is een populaire lengte die geschikt is voor de meeste personen. Op het breedste punt is de das 7 cm breed. De ervaring leert dat deze maten het populairst zijn. U kunt uiteraard van deze maten afwijken.

Bij een bedrukte stropdas wordt het logo of de tekst met een speciale installatie op de stropdas gedrukt. Een geweven stropdas wordt geheel naar uw ontwerp op maat geweven. Uw logo of tekst wordt in de stof geweven. Onderstaand ziet u een bedrukte stropdas met Fedex logo. De donkerblauwe das met het wapen design heeft een ingeweven logo.

   

Indien u stropdassen wilt bedrukken kunt u een stropdas uit het assortiment van Stropdas24.nl kiezen en deze laten bedrukken. U heeft de keuze uit meer dan 200 dassen die binnen een week bedrukt kunnen worden. Hiervoor geldt geen minimum afname.

Wij kunnen vrijwel elk stropdas ontwerp realiseren. Van een op maat geweven clipstropdas tot een das met verschillende kleuren, logo’s en weefstructuren. Door bijvoorbeeld een all-over ton-sûr-ton (kleur op kleur) dessin te kiezen creëert u een rustig en harmonieus resultaat. Het logo valt enkel op door verschil in weefstructuur.

Er wordt hoogwaardig microfiber gebruikt. Microfiber is duurzamer en oogt stijlvoller dan gewoon polyester. Voor klanten die niet willen afwijken van een oud ontwerp kunnen wij ook gewone polyester stropdassen leveren. Indien gewenst kunnen wij tegen een meerprijs van 4 euro per das zijde stropdassen leveren.

De minimum hoeveelheid voor geheel op maat gemaakte stropdassen is 50 stuks.
Indien u minder dan 50 stropdassen met uw logo en of tekst wilt voorzien kunt u een stropdas uit het assortiment van Stropdas24.nl kiezen en deze laten bedrukken.

U ontvangt voor de definitieve productie altijd eerst een goed belichte en hoge kwaliteit foto van de geweven proefstropdas. Zo kunnen er eventueel nog aanpassingen gedaan worden en krijgt u een goed beeld van het eindresultaat.

Wilt u toch een proefdas ontvangen? Voor het sturen van een proefdas brengen wij € 50 in rekening. U krijgt dit bedrag retour als u de bestelling plaatst. Het maken van een proefdas vertraagt het productieproces met enkele weken.

Iedere stropdas wordt individueel in een cellofaan etui verpakt. Zijn de dassen bestemd voor een speciale gelegenheid of relatiegeschenk? Voor luxe geschenkverpakkingen op maat kunt u contact met ons opnemen.

Uiteraard! Wij kunnen bestaande designs zonder aanwezige weefkaart voor u kopiëren. Stuur ons een foto van de betreffende das. Wij zullen u zo snel mogelijk een digitaal voorbeeld toesturen. Indien er geen kleurcode’s bekend zijn krijgt u het beste resultaat als u ons een voorbeeld das opstuurt.

Opmaat geweven stropdassen kunnen wij binnen 6 weken leveren.

Wij sturen uw bestelling via PostNL kosteloos naar u toe. Zodra wij uw bestelling verzonden hebben ontvangt u een track & trace code waarmee u de status van de bezorging kunt volgen. Indien gewenst kunt u de bestelling ook bij ons in Zwolle afhalen.

Na uw ontwerp aanvraag ontvangt u doorgaans binnen 24 uur een digitaal ontwerp met offerte. Na akkoord wordt er met de door jullie gekozen kleuren garen een proefstof geweven. U ontvangt binnen 10 dagen hier een hoge kwaliteit foto van.

Als er geen aanpassingen gewenst zijn ontvangt u binnen 10 dagen een hoge kwaliteit foto van de geweven stropdas. Is deze proefstropdas naar wens? De productie gaat van start. Na het snijden van de stof wordt de stof op de juiste maat genaaid, gestreken en nogmaals genaaid. Na een uitgebreide inspectie op afwijkingen worden de stropdassen binnen 20 dagen middels PostNL bij u geleverd.

Indien u stropdassen binnen een week met uw logo en of tekst wilt voorzien kunt u een stropdas uit het assortiment van Stropdas24.nl kiezen en deze laten bedrukken.

Na akkoord op het digitale ontwerp vragen wij om een aanbetaling van 20%. Na levering van de stropdassen dient de rest van de factuur voldaan te worden.